Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Prahova se află sub cod galben de ploi torențiale, avertizare valabilă până luni, 22 august, ora 22.00.
  • În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor depăși 25...40 l/mp și pe arii restrânse 50...70 l/mp.
  • În special în zona de munte, respectiv în vestul Carpaților Meridionali, în nordul Olteniei și nord-vestul Munteniei, este în vigoare un cod portocaliu de ploi abundente.

UPDATE: Administrația Națională de Meteorologie a reactualizat, luni, 22 august, avertizarea meteo de cod galben de ploi torențiale, atenționare valabilă până marți, 23 august, ora 23.00. Inițial, avertizarea era valabilă până luni, 22 august, ora 22.00.

Citește și: Acțiune rutieră în Ploiești și pe DN 72 luni dimineață. Sunt vizate firmele de transport persoane

În intervalul menționat vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată în Banat, Oltenia, Crișana, Maramureș, Transilvania, la munte și local în Muntenia.

În Prahova, potrivit ANM, vor fi averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și pe alocuri vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor depăși 25...40 l/mp și pe arii restrânse 50...70 l/mp. Gradul de instabilitate atmosferică se va menține accentuat până la mijlocul săptămânii viitoare.

Citește și: Percheziții în Prahova într-un dosar de înșelăciune și fals în declarații

În mai multe județe este valabilă, în schimb, până luni, la ora 22.00, o atenționare de cod portocaliu de ploi abundente. Astfel, în vestul Carpaților Meridionali, în nordul Olteniei și nord-vestul Munteniei vor fi perioade cu averse torențiale. În intervale scurte de timp, potrivit ANM, dar mai ales prin acumulare, se vor înregistra cantități de apă de 40...50 l/mp și pe arii restrânse de peste 70...90 l/mp.

Back To Top