Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Trei persoane au fost conduse la audieri. 
  • În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate mai multe înscrisuri, precum și alte mijloace materiale de probă.

În această dimineață, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova au efecuat trei percheziții domiciliare, în județul Prahova, la persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni de tentativă la înșelăciune și fals în declarații.

Trei persoane au fost conduse la sediul poliției, în vederea audierilor.

Din cercetări a reieșit că persoanele bănuite ar fi solicitat de la Agenția Județenă pentru Plăți și Inspecție Socială Prahova acordarea indemnizației de creștere a copilului minor, prezentând documente ce atestau obținerea unor venituri fictive.

Prin aceste demersuri, persoanele bănuite ar fi dorit acordarea unei indemnizații, estimată la aproximativ 150.000 de lei, sumă care nu a fost achitată de Agenția Județenă pentru Plăți și Inspecție Socială Prahova, plățile fiind sistate odată cu efectuarea cercetărilor.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate mai multe înscrisuri, precum și alte mijloace materiale de probă.

La activități au participat și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova.

Back To Top