Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Amenda a fost aplicată în urma reclamațiilor făcute de ploieșteni în data de 16 august. 
  • Totodată Garda de Mediu Prahova a dispus în sarcina rafinăriei luarea măsurilor care se impun pentru ca operațiunile de pe amplasament să fie realizate astfel încât emisiile și mirosurile să nu determine o deteriorare a calității aerului dincolo de limitele amplasamentelor acestora. 

 „Garda de Mediu Prahova a aplicat rafinăriei cu punctul de lucru din Ploiesti , str Valeni, sancțiune contravențională în valoare de 100.000 lei în urma controlului efectuat în data de 16.08.2022 privind disconfortul olfactiv resimțit și sesizat de către cetățenii Municipiului Ploiești. În urma verificărilor, comisarii au constatat nerespectări ale prevederilor Legii 278/2013 privind emisiile industriale pentru care societatea a fost sancționată contravențional.

Citește și:  O casă a luat foc la Drăgănești

Totodată Garda de Mediu Prahova a dispus în sarcina rafinăriei controlate luarea măsurilor care se impun pentru ca operațiunile de pe amplasament să fie realizate astfel încât emisiile și mirosurile să nu determine o deteriorare a calității aerului dincolo de limitele amplasamentelor acestora” au precizat reprezentanții Gărzii de Mediu Prahova prin intermediul unui comunicat de presă publicat pe pagina de Facebook.
 

Back To Top