Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

paine-feliiOfiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor, împreună cu specialişti din cadrul O.J.P.C. Prahova, I.T.M. Prahova şi comisari ai Gărzii Financiare – Secţia Prahova, au efectuat ieri un control la o societate comercială din Ploieşti.


Societatea comercială activează în domeniul producerii şi comercializării produselor de panificaţie şi mai fusese controlată anterior, la momentul respectiv fiind găsite deficienţe pe care administratorul societăţii avea sarcina să le remedieze.

Cu ocazia controlului efectuat ieri la sediul societăţii şi la cinci puncte de lucru ale acesteia, a fost constatat faptul că deficienţele constatate anterior nu fuseseră remediate.

În consecinţă, au fost întocmite acte premergătoare, întrucât administratorul societăţii nu a întocmit şi înregistrat documentele legale pentru angajarea a şase lucrători.

Totodată, au fost aplicate două sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 8.000 lei, şi au fost confiscate produse în valoare de 250 lei.

Pentru neregulile constatate a fost dispusă  încetarea activităţii de producţie pe o perioadă de la 6 luni la 12 luni, cercetările fiind continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale şi recuperării prejudiciului cauzat bugetului de stat.
Back To Top