Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Pe numele bărbatului exista un ordin de restricție emis în data de 14 iulie. 
  • Bărbatul are 36 de ani și este din Măgureni

Joi seara  în jurul orei 20:00, polițiștii Secției Rurale de Poliție Florești au fost sesizați de către o femeie, din comuna Măgureni despre faptul că, la ușa locuinței sale s-a prezentat fostul concubin, deși pe numele acestuia a fost emis un ordin de protecție.

Din verificari, a rezultat faptul că la data de 14 iulie a.c., fața de bărbat fusese emis un ordin de protecție care îi interzicea să se apropie la o distanță mai mica de 30 de metri fața de femeie și de locuința acesteia.

Citește și:  Teatrul Toma Caragiu, deschidere de stagiune

În urma cercetărilor efectuate la fața locului, a rezultat faptul că bărbatul și-ar fi amenințat atât fosta concubină, cât și pe actualul concubin al acesteia.

Bărbatul în vârstă de 36 de ani din comuna Măgureni a fost condus la sediul poliției, iar în baza probatoriului administrat, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat unității de parchet, cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Citește și:  Cod portocaliu de inundații până mâine seară. Harta zonelor afectate

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de încălcarea ordinului de protecție, amenințare și violare de domiciliu.

Back To Top