Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

accidentÎn urma cercetărilor efectuate, lucrătorii Secţiei de Poliţie Rurală Nr. 4 Cornu au depistat principalul suspect al distrugerii unor bunuri de pe domeniul public al Primăriei comunei Băneşti. Este vorba despre G. Florian, din Poiana Câmpina.

Poliţiştii au extins cercetările şi au constatat că G. Florian, fără a fi posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, a condus la data de 18.04.2012 un autoturism, iar în urma efectuării defectuoase a manevrelor de întoarcere, a părăsit partea carosabilă, distrugând mai multe obiecte ornamentale ce se aflau pe marginea drumului public. După eveniment acesta a părăsit locul accidentului fără a anunţa Poliţia. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană ce nu posedă permis de conducere” şi „părăsirea locului accidentului de către conducătorul vehiculului implicat într-un accident de circulaţie, dacă accidentul s-a produs ca urmare a unei infracţiuni”
Back To Top