Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Ploi și furtuni
Categorie: Actual
  • Până sâmbătă dimineață, în toate regiunile sunt așteptate averse și acumulări importante de apă, unele zone urmând să intre, temporar, sub avertizare cod roșu.
  • În Prahova, cel mai mult va ploua în zona de munte.

Cele mai puternice furtuni sunt prognozate pentru județul Vâlcea, respectiv pentru zonele montane și submontane din Gorj și Argeș, unde se vor acumula cantități de apă de 70...90 l/mp și izolat peste 100 l/mp. Pentru aceste zone a fost emis cod roșu valabil în intervalul vineri, ora 15.00 – sâmbătă, ora 03.00.

cod rosu2De la ora 12.00, Oltenia, Transilvania, local în Maramureș, Muntenia și Dobrogea se află sub cod portocaliu și sunt așteptate perioade cu averse torențiale, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă de 40...60 l/mp și izolat în Oltenia peste 70...80 l/mp. În sud-est, aversele vor fi asociate și cu descărcări electrice, intensificări ale vântului și vijelii.

Furtuni vor fi înregistrate și în restul regiunilor, în care este valabilă, până mâine dimineață, o avertizare cod galben.

În vestul, estul și sud-estul țării vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, iar cantitățile de apă vor depăși local 25...40 l/mp. Local în sud-estul Munteniei și în Dobrogea, mai ales seara şi noaptea, aversele vor fi însoțite de descărcări electrice și intensificări ale vântului.

Începând din dimineața zilei de sâmbătă (3 septembrie), aversele se vor restrânge spre sud-estul și estul țării, prognozează meteorologii.

VEZI ȘI: HIDRO PRAHOVA SA – Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 2 septembrie 2022

Back To Top