Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

profesor
Categorie: Actual
  • Ministrul Educaţie, Sorin Cîmpeanu, a declarat că e nevoie de alocarea de resurse astfel încât să nu mai existe niciun cadru didactic în România care să aibă un salariu mai mic decât salariul mediu pe economie.
  • „Altfel, toate schimbările de proces, de arhitectură de sistem sunt degeaba”.

Conform Institutului Național de Statistică, câştigul salarial mediu net a fost 3.977 lei în luna iunie. „Dacă nu vom înţelege că e nevoie de alocarea de resurse astfel încât să nu mai existe niciun cadru didactic în România care să aibă un salariu mai mic decât salariul mediu pe economie, aş vrea să vă spun că toate schimbările de proces, de arhitectură de sistem sunt degeaba. Profesori buni, fără motivaţie salarială, nu vom putea avea, o spun cât se poate de”, a spus ministrul Educaţiei, întrebat despre majorările salariale din invăţământ. „Conform proiectului de lege, va trebui să avem un buget cu 15% din bugetul general consolidat, echivalent, dacă vreţi, la momentul actual, cu 6% din PIB, în anul 2027”, a explicat Sorin Câmpeanu.

Citește și Primarul Volosevici despre criza apei calde: „Nu am greșit cu absolut nimic”

Back To Top