Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • 16 acțiuni rutiere au fost organizat în weekend în Prahova
  • Au fost aplicate 333 de sancțiuni contravenționale, cele mai multe conform prevederilor O.U.G. nr.195/2002, privind circulația pe drumurile publice.

În perioada 2 – 4 septembrie a.c., la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova au fost efectuate 16 acțiuni punctuale în zonele rurale adiacente municipiilor Ploiești și Câmpina, a orașelor Băicoi, Blejoi, Boldești Scăieni, Comarnic, Plopeni, Slănic, Urlați și Vălenii de Munte, dar și pe drumurile naționale din județ.

Astfel, peste 200 de polițiști prahoveni au acționat pe linie rutieră, în scopul prevenirii evenimentelor rutiere, în vederea combaterii accidentelor produse pe fondul consumului de alcool sau a substanțelor psihoactive, pe fondul nerespectării regimului legal de viteză, dar și pentru reducerea gradului de victimizare prin accidente rutiere ce au avut ca principală cauză neacordarea de prioritate pietonilor.

În acest context, au fost legitimate 1.121 de persoane și au fost controlate peste 1.000 de autovehicule, fiind totodată efectuate și 400 de testări cu aparatul etilotest.

În perioada menționată, au fost aplicate 333 de sancțiuni contravenționale, cele mai multe conform prevederilor O.U.G. nr.195/2002, privind circulația pe drumurile publice.

În urma abaterilor constatate, au fost reținute 25 de permise de conducere și 4 certificate de înmatriculare au fost retrase.

Totodată, au fost constatate și 5 infracțiuni la regimul rutier.

Back To Top