Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Botez
Categorie: Actual
  • Prezent la Actualitatea LIVE, consilierul municipal George Botez a vorbit despre motivele care au declanșat criza apei calde la Ploiești.
  • Botez a criticat dur atitudinea primarului Andrei Volosevici și a declarat că, în prezent, „se dau lupte pentru campania electorală din 2024”.

„La sfârșitul lunii iulie a fost momentul în care a sărit în aer problema. Operatorul a făcut factura de subvenție, potrivit dispozițiilor, către Primărie. Primăria vine și spune „nu mă interesează, nu-ți plătesc nicio subvenție”, dar pe de altă parte, îi cere operatorului să dea apă caldă. Ce ar fi mânat societatea care a livrat două luni apă caldă la Ploiești pe degeaba să continue? Probabil că nici ei nu au bani să susțină Ploieștiul 20 de ani de acum încolo… De aici a început ping-pongul, Volosevici spune către Dumitrescu să cumpere el gazelle că este centrala lui, Dumitrescu spune „nu mă interesează, ți-am pus centrala la dispoziție, deservește cetățenii tăi din Ploiești, cumpără tu gaz”. Apoi, stai că nu merge echipamentul ală, stai că merge, ba că nu, ba că da…”, a declarat George Botez.

„Primarul să renunțe la atitudinea războinică”

„S-a politizat atât de mult toată această chestiune și, de fapt, astăzi, se dau lupte pentru campania electorală din 2024. Sunt oameni care au pus pe primul plan interesul personal și dorința încă unui mandat și joacă la mezat interesul ploieștenilor.  

Atât timp cât domnul primar va constata că tot ceea ce se propune de către Consiliul Local și Consiliul Județean este împotriva intereselor domniei sale, nu avem niciun fel de motiv să fim optimiști. În ziua în care domnul primar va renunța la această atitudine războinică, dar nu poate, e captiv în această stare, acela va fi momentul în care Ploieștiul are șanse să beneficieze de apă caldă și căldură. Până la acel moment eu nu pot să spun că există certitudinea apei calde și a căldurii. Singurul lucru care se face în mod obsesiv este să se iasă în conferințe de presă să spună „Roberta, Dumitrescu, Consiliul Județean, Roberta, Dumitrescu, Consiliul Județean, să faceți voi, să dați căldură la ploieștenii mei”. De ce să vină Consiliul Județean să îți cumpere ție gazele în condițiile în care căldura se duce la Ploiești?”, a mai spus consilierul George Botez.

Urmăriți emisiunea aici.

Back To Top