Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

v
Categorie: Actual
  • Cele mai multe dintre amenzile date de ITM Prahova, luna trecută, au fost aplicate pentru muncă nedeclarată.
  • Inspectorii anchetează și 27 de evenimente care au fost raportate în august și ar putea fi încadrate ca accidente de muncă.

Inspectorii din cadrul ITM Prahova au efectuat, în luna august, 223 de controale, aplicând în total amenzi de 445.000 de lei.

“În domeniul relaţiilor de muncă, s-au efectuat 142 controale, în urma cărora s-au aplicat amenzi în valoare de 424.000 lei. Cu ocazia controalelor efectuate, inspectorii de muncă au depistat 24 persoane care prestau muncă nedeclarată şi au sancţionat angajatorii cu amenzi în valoare totală de 360.000 lei.

În aceeaşi perioadă, în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă a fost efectuat un număr de 81 controale, aplicându-se amenzi în valoare de 21.000 de lei. Angajatorii au comunicat către ITM Prahova 27 evenimente, în urma cercetărilor urmând să se stabilească caracterul acestora, respectiv dacă sunt accidente de muncă sau accidente în afara muncii”, se arată în bilanțul transmis de Inspectoratul Teritorial de Muncă Prahova.

VEZI ȘI: Unele contracte de muncă trebuie modificate. Anunțul ITM Prahova

 

Back To Top