Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Prișcă
Categorie: Actual
  • Peste 300.000 de preșcolari și elevi din familii defavorizate vor primi ajutoare în valoare de 500 de lei pentru rechizite și îmbrăcăminte.

„Suma totală alocată este de 150 de milioane de euro, prin Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD). Sprijinul se acordă pe card. Pentru elevii care l-au primit deja, încărcarea va începe în această lună. Pentru noii beneficiari, cardurile vor fi emise și încărcate în cursul lunii octombrie. PNL este aproape de cetățeni și își respecta toate promisiunile facute”, a declarat deputatul PNL, Razvan Prișcă.

Cine primește cei 500 de lei

Vor beneficia de tichetul de 500 de lei:

  • Copiii din învățământul de stat preșcolar, cu condiția ca venitul lunar pe membru de familie să fie de până la de două ori nivelul venitului minim garantat pentru o persoană singură (298 lei);
  • Elevii din învățământul de stat primar și gimnazial, dacă venitul mediu net lunar pe membru de familie, realizat în luna iulie a fiecărui an, este de maximum 50% din salariul de bază minim brut pe țară (1.275 lei).

Citește și Răzvan Prișcă, deputat PNL de Prahova: Start-Up Nation va avea 55.000 de beneficiari în perioada 2022 - 2027

Back To Top