Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Florești
Categorie: Actual

Lucia Marghiolescu, consilier local din partea Partidei Romilor în comuna prahoveană Floreşti, a fost declarat incompatibil de Agenţia Naţională de Integritate, după ce deţinuse simultan şi o funcţie în Prefectura Prahova.

Primăria Floreşti a primit o adresă oficială din partea ANI, prin care instituţia e anunţată că "Marghiolescu Lucia Nicoleta a fost declarată incompatibilă pentru funcția de Consilier Local în Consiliul Local Florești". Conform Agenţiei Naţionale de Integritate, aceasta a încălcat dispoziţiile art. 88 alin. (1) lit. c) din Legea nr. 161/2003, privind unele măsuri pentru asigurarea transparenţei în exercitarea demnităţilor publice, a funcţiilor publice şi în mediul de afaceri, prevenirea şi sancţionarea corupţiei, cu modificările şi completările ulterioare.

Aceasta a avut, până în 2021, atât calitatea de consilier local în Floreşti, cât şi un post de consilier în cabinetul prefectului de Prahova. La momentul respectiv, Actualitatea Prahoveană a publicat un articol pe această temă, iar Lucia Marghiolescu a susţinut că, în interpretarea sa, nu se poate vorbi despre o incompatibilitate, pe motiv că postul de la Prefectura Prahova, pe care l-a ocupat timp de trei luni, nu era în aparatul de specialitate al instituţiei, ci în Cabinetul Prefectului.

Decizia Agenţiei Naţionale de Integritate poate fi contestată. În situaţia în care ea rămâne definitivă, atunci consilierul local riscă pierderea mandatului şi va fi înlocuit de următoarea persoană de pe lista de candidaţi depusă de formaţiunea sa la alegerile locale din 2020.

Back To Top