Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Florești
Categorie: Actual

Autorităţile locale anunţă că a început execuţia lucrărilor la proiectul derulat din fonduri europene pentru modernizarea Drumului Judeţean 720, care trece prin Floreşti şi Filipeştii de Pădure, asigurând legătura între judeţul Prahova şi Dâmboviţa.

Primarul comunei prahovene Floreşti, Simona David, a făcut publice primele imagini de pe şantier, explicând că pe durata lucrărilor de infrastructură vor exista unele probleme de trafic în localitate. "Vă spuneam cu puțin timp în urmă că președintele Consiliului Județean, Iulian Dumitrescu, a semnat contractul pentru modernizarea DJ 720, care trece, în mare parte, prin comuna noastră. Ei bine, după semnarea contractului s-a trecut la execuție și lucrările au început deja la tronsonul de drum care traversează Floreștiul. Odată cu începerea lucrărior, traficul este ușor afectat iar disconfortul creat de acestea poate crea anumite neplăceri cetățenilor. Necesitatea acestor lucrări este una clară, astfel că disconfortul creat este unul de moment, avantajele finalizării proiectului fiind cele de lungă durată. Vă mulțumim pentru înțelegere!", a fost mesajul publicat de Simona David, primarul comunei Floreşti.

Proiectul de modernizare a drumului care trece prin Floreşti şi Filipeştii de Pădure este derulat de Consiliul Judeţean Prahova, cu fonduri europene. Cererea de finanţare fusese depusă în cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020, în mandatul trecut, tot atunci fiind semnat şi contractul de finanţare, iar licitaţia a fost finalizată recent, după mai multe încercări încheiate fără succes şi după ce a fost nevoie de actualizarea devizelor.

Back To Top