Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

admitere upg ploiești
Categorie: Actual
  • Universitatea Petrol-Gaze Ploiești organizează, în a doua parte a lunii septembrie, o sesiune specială de admitere.
  • Sesiunea este dedicată celor care nu au fost admiși până acum sau nu au participat la etapele anterioare.
  • Candidații au inclusiv șansa de a ocupa locuri fără taxă.

Sesiunea specială de admitere de la UPG Ploiești a fost aprobată de Comisia centrală de Admitere și va avea loc în perioada 19 – 21 septembrie. Aceasta este organizată la nivelul tuturor facultăților din universitate, atât pentru programele de licență, cât și pentru cele de master.

Pentru admiterea la licență, înscrierile se pot face pe 19 și 20 septembrie. Marți, pe 20 septembrie, vor fi anunțate rezultatele, iar pe 21 septembrie sunt așteptate confirmările din partea candidaților declarați admiși.

Pentru această sesiune, UPG Ploiești are disponibile inclusiv locuri fără taxă. La Specializarea Asistență Managerială și Administrativă  - Domeniul Științe Administrative, din cadrul Facultății de Litere și Științe, de exemplu, pot fi primiți opt candidați pe locuri la buget.

VEZI ȘI: Decanul Facultății de Litere și Științe din cadrl UPG Ploiești, Mihaela Suditu, la Actualitatea LIVE

În cadrul admiterii la programe de master, înscrierile în cadrul sesiunii speciale pot fi făcute pe 19 septembrie, a doua zi este programat examenul, iar în aceeași zi vor fi anunțate și rezultatele. Candidații trebuie să confirme ocuparea locului pe care au fost admiși pe 21 septembrie.

Oferta UPG Ploiești și detalii despre sesiunea specială găsiți pe site-ul Universității Petrol-Gaze Ploiești, în secțiunea “ADMITERE 2022”.

Back To Top