Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

ciuca
Categorie: Actual
  • Premierul Nicolae Ciucă a declarat că a luat act cu îngrijorare de declaraţiile preşedintelui rus Vladimir Putin privind mobilizarea parţială a armatei Federaţiei Ruse.
  • Ciucă a subliniat că România îşi va păstra atitudinea echilibrată şi va continua să analizeze cu calm alături de aliaţii din NATO evoluţia situaţiei din Ucraina.

„Astăzi este Ziua Internaţională a Păcii şi în loc să o celebrăm cum se cuvine, din păcate, în această dimineaţă am luat act de declaraţiile preşedintelui Putin, am luat act cu îngrijorare de declaraţiile referitoare la mobilizarea parţială a armatei Federaţiei Ruse şi la desfăşurarea aşa-ziselor referendumuri în Donbas, Herson şi Zaporojie. Ne menţinem atitudinea echilibrată şi vom continua să analizăm cu calm evoluţia situaţiei împreună cu aliaţii noştri din NATO şi partenerii din Uniunea Europeană. Îmi exprim, totodată, speranţa ca situaţia în zona de conflict să nu escaladeze", a afirmat Nicolae Ciucă în cadrul şedinţei de Guvern.

Citește și Putin a anunţat mobilizarea parţială în Rusia și amenință Occidentul

Back To Top