Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

termie
Categorie: Actual

Grupul consilierilor ploieșteni PNL a anunțat că a fost finalizată procedura de înregistrare la Registrul Comerțului a societății care va prelua termia municipiului. „Următorul pas este preluarea în regim de urgenţă a tuturor angajaţilor care au lucrat pe platforma CET Brazi”.

„Astăzi a fost finalizată procedura de înregistrare la Registrul Comerţului a societăţii TERMO PLOIEŞTI SRL care va prelua activitatea de producere, transport şi distribuţie a agentului termic în sistem centralizat.

Acesta este primul pas important în rezolvarea crizei apei calde în Ploieşti. Proiectul de hotărâre privind înfiinţarea societăţii TERMO PLOIEŞTI SRL a fost iniţiat de consilierii locali PNL, alături de consilieri ai PSD, USR şi PRO ROMÂNIA. Mulţumim specialiştilor din cadrul Registrului Comerţului care au înţeles imperativul momentului şi au derulat procedura de înregistrare a societăţii în regim de urgenţă. Următorul pas este preluarea în regim de urgenţă a tuturor angajaţilor care au lucrat pe platforma CET Brazi şi care pot asigura funcţionarea echipamentelor”, se arată într-un comunicat de presă al grupului consilierilor PNL.

Citește și S-au pus la punct ultimele modificări legate de societatea care va prelua termia Ploieștiului

Back To Top