Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Bulgaria
Categorie: Actual

Românii aleg vara litoralul Mării Negre din Bulgaria, din ce în ce mai mult, față de alte destinații turistice estivale consacrate de pe litoralul românesc.

Potrivit consultanților unui important touroperator specializat atât pe litoralul bulgăresc, cât și pe cel românesc, sezonul estival 2022 a marcat creșteri pentru toate destinațiile principale ale românilor (litoralul românesc, litoralul bulgăresc, Grecia și Turcia) față de 2021 și chiar și față de 2019. Rezervările au început în forță, în sistemul early booking, în ianuarie și prima parte a lunii februarie, au scăzut brusc din cauza conflictului din Ucraina și și-au revenit treptat începând cu luna aprilie. În Bulgaria, touroperatorul a înregistrat o creștere de 40% față de 2021. Prețul mediu pentru 2022 a fost de 59 euro/pers./noapte, în creștere cu 11% față de 2021, când prețul mediu a fost 53 euro/pers./noapte. Durata sejurului mediu a fost de 5,4 nopți/sejur, în scădere mică față de 2021, când a fost de 5,6 nopți/sejur

Topul stațiunilor raportat la volumul de vânzări și la cresterea față de 2021 include Nisipurile de Aur (creștere 36%), Sunny Beach (creștere 35%), Albena (creștere 38%) sau Obzor (creștere 32%).

Citește și Dezastru pe Litoral. Amenzi de peste patru milioane de lei în lunile iulie și august

Back To Top