Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
politia-echipaj-auto"Forțe proaspete" la Inspectoratul de Poliție al Județului Prahova: 52 de agenți de poliție care au absolvit Școala Națională de Agenți de poliție "Vasile Lascăr Câmpina", și-au început astăzi activitatea.
Cei 52 de polițiști, dintre care și 18 fete, au fost repartizați să-și desfășoare activitatea la Secțiile de Poliție Rurală, urmărindu-se astfel întărirea capacității de intervenție la solicitările cetățenilor, și asigurarea ordinii și liniștii publice în mediul rural.
Prin repartizarea acestei promoții de absolvenți, efectivele Inspectoratului Județean de Poliție au fost suplimentate în special în zonele din mediul rural cunoscute ca având o situație operativă mai încărcată, numărul de polițiști repartizați pentru fiecare din cele 12 Secții de Poliție Rurală fiind diferit, în funcție de complexitatea situației operative și dimensiunile teritoriale ale fiecărei subunități.
Back To Top