Categorie: Actual
cros_sinaiaPrimăria oraşului Sinaia organizează în data de 4 mai 2012 cea de a VII-a ediţie a Crosului “Adrian Ghioca”. La acest concurs s-au înscris anul acesta 274 de participanţi, adulţii au  domiciliul stabil în oraşul Sinaia, iar elevii şcolilor sinăiene participă indeferent de domiciliu.

Participanţii vor concura pe 2 categorii: fete şi băieţi şi pe 9 categorii de vârste: până la 11 ani; 11-15 ani; 16-20 ani; 21-30 ani; 31-40 ani; 41-50 ani; 51-60 ani; 61-70 ani şi peste 70 ani.

Traseul pentru concurs a fost împărţit astfel: cei cu vârste până la 15 ani şi peste 51 ani vor primi startul de la hotelul Internaţional, iar ceilalţi de la “Colegiul Mihail Cantacuzino”, finish-ul fiind la intrarea în parcul “Dimitrie Ghica”.

Câştigătorii vor fi premiaţi la finalul crosului pe terasa Old Nick PUB. Premiile vor consta în diplome, medalii şi bani.

Pentru buna desfăşurare a concursului s-a solicitat sprijinul Poliţiei Rutiere, Poliţiei Locale, Jandarmeriei şi Serviciului de Ambulanţă. Pe durata crosului, se urmăreşte minimalizarea aglomerării traficului prin oprirea circulaţiei pe traseul de concurs cu puţin timp înainte de începerea acestuia. Crosul se va desfăşura pe un singur sens de circulaţie dinspre Bucureşti spre Braşov.

sursa foto: expresuldesinaia.ro

Back To Top