Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
regele_MihaiBiroul de Presă al Casei Majestăţii Sale Regelui a publicat comunicatul de presă referitor la programul evenimentelor publice care vor avea loc cu ocazia zilei de 10 mai 2012.

Marţi, 8 mai 2012, la ora 17, în Sala Regilor a Palatului Elisabeta va avea loc ceremonia de învestire a Majestăţii Sale Regelui Mihai cu titlul de "Doctor Honoris Causa" al Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi. Alteţa Sa Regală Principesa Moştenitoare va reprezenta pe Majestatea Sa Regele.

Joi, 10 mai 2012, la ora 8, în faţa Palatul Elisabeta va fi dat startul "Maratonului Regal 2012", eveniment sportiv organizat de Asociaţia Corporeanima cu sprijinul Casei Regale a României. La eveniment va lua parte ASR Principele Radu.

Joi, 10 mai 2012, la ora 11.30, Majestatea Sa Regele Mihai va depune un buchet de flori la statuia Regelui Carol I din Piaţa Palatului Regal. Majestatea Sa va fi însoţită de Alteţele Lor Regale Principesa Moştenitoare şi Principele Radu.

ASR_principesa_MARGARETAJoi, 10 mai 2012, la ora 15, va avea loc, în faţa Palatului Elisabeta, ceremonia de premiere a câştigătorilor "Maratonului Regal 2012". La eveniment va lua parte ASR Principesa Moştenitoare.

Joi, 10 mai 2012, la ora 17.30, la Palatul Elisabeta va avea loc evenimentul anual "Garden Party", la care au fost invitaţi reprezentanţi ai tuturor comunităţilor şi profesiilor din România. Evenimentul va avea loc în prezenta Majestăţii Sale Regelui Mihai şi a Alteţelor Lor Regale Principesa Moştenitoare şi Principele Radu.

Joi, 10 mai 2012, la ora 20.20, TVR1 va difuza filmul "Din dragoste de ţară", realizat de Bogdan Serban-Iancu.

Vineri, 11 mai 2012, la ora 11, in Sala Regilor a Palatului Elisabeta, Majestatea Sa Regele Mihai I va oferi decoratii regale unor personalitati din viata romaneasca. Accesul presei este liber.

Vineri, 11 mai 2012, la ora 19, in Sufrageria Mare a Palatului Elisabeta, Majestatea Sa Regele Mihai I va oferi un dineu cu ocazia zilei de 10 Mai. Vor lua parte personalitati din viata culturala, politica si diplomatica. Accesul presei va fi permis doar in Sala Regilor, la momentul primirii invitatilor de catre Familia Regala (ora 19-19.10).

Luni, 14 mai 2012, la ora 17, în Sala Regilor a Palatului Elisabeta va avea loc ceremonia de investire a Majestăţii Sale Regelui Mihai cu titlul de "Doctor Honoris Causa" al Universităţii Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport. Alteţa Sa Regală Principesa Moştenitoare va reprezenta pe Majestatea Sa Regele.

Luni, 14 mai 2012, la ora 19, Alteţele Lor Regale Principesa Moştenitoare şi Principele Radu vor participa la Ateneul Român la lansarea filmului documentar-artistic de lung metraj, "Regina Maria - ultima romantică, prima femeie modernă". Scenariul şi regia aparţin cineastului Sorin Ilieşiu.

Marţi, 15 mai 2012, la ora 17, Alteţele Lor Regale Principesa Moştenitoare şi Principele Radu ai României vor găzdui în Sala Regilor "Seara Palatului Elisabeta dedicată Colecţiei Regale de Artă Contemporană". Cu această ocazie va fi lansat Albumul Colecţiei Regale de Artă Contemporană.

Joi, 24 mai 2012, la ora 14, Alteţele Lor Regale Principesa Moştenitoare şi Principele Radu ai României vor participa la Universitatea Politehnică din Bucureşti la ceremonia de investire a Majestăţii Sale Regelui cu titlul de "Doctor Honoris Causa".

 
Back To Top