Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Ploiești
Categorie: Actual
  • Ședința de marți a Consiliului Local Ploiești a debutat cu un adevărat scandal iscat între primarul Andrei Volosevici și mai mulți consilieri locali liberali.
  • Din păcate, în urma momentelor tensionate nu a fost indicată nicio soluție la criza apei calde din Ploiești. 

Întrebat când se va da drumul la apă caldă și căldură, primarul Andrei Volosevici a spus că „în acest moment e o chestiune care ține, foarte clar, de Consiliul Județean”. „Pașii sunt simpli: hotărâre de CJ prin care se predă tot ce înseamnă CET Brazi cu instalații care, în conformitate cu dispozițiile consilierilor, trebuie să fie funcționale și libere de sarcini, preluare în patrimoniu, deja pregătim caietul de sarcini, ședință de îndată. Societatea este și capitalul este, în acest moment lucrăm la ceea ce înseamnă rectificarea pentru echilibrarea bugetară, numai că nu avem obiectul muncii”, a descris Volosevici drumul care trebuie parcurs pentru a avea apă caldă și căldură.

Volosevici: „De ce să-mi dau demisia? ”

„Din informările pe care le face în fiecare ședință domnul primar nu înțelegem mare lucru. În câteva zile va avea loc o ședință a Consiliului Județean și CET-ul va fi transferat. Domnul primar vine și ne spune numai ce consideră dânsul. M-am cam săturat să vină domnul primar să ne explice poziția dumnealui fără să prezinte soluții concrete. M-am săturat de tricou roșu, galben, albastru, e un circ, ploieștenii s-au săturat de noi. Vreți să fiu primul care să îmi dau demisia? Mi-o dau dacă e nevoie, dar, ca să intrăm în normaliate, să ne-o dăm cu toții, în frunte cu dumneavoastră, domnule primar”, a replicat consilierul Gheorghe Sârbu. „Eu? Dar de ce să mi-o dau eu?”, a întrebat Volosevici. „Pentru că am lăsat ploieștenii fără apă caldă!”, a răspun Sârbu. Discuțiile au continuat în acest mod încă 30 de minute, responsabilitatea pentru criza apei calde fiind aruncată la diverse instituții sau persoane, dar nefiind prezentat niciun termen și nicio soluție pentru reluarea furnizării de agent termic în Ploiești.

Urmărește desfășurarea ședinței Consiliului Local Ploiești aici.

 

Back To Top