Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Miercuri dimineață o avarie produsă la rafinăria Petrobrazi a dus la eliberarea în atmosferă a unei pulberi de culoare albă. 
  • Comisarii Gărzii de Mediu Prahova derulează la această oră un control pentru a stabili impactul asupra mediului. 

Disconfortul a fost resimțit de locuitorii comunelor Bărcănești și Brazi.

„În această dimineață Garda Națională de Mediu- Comisariatul Județean Prahova a fost anunțată prin apel 112 de o avarie produsă la rafinăria din localitatea Brazi .

Din primele informații obținute de la fața locului, avaria s-a produs ca urmare a căderii de tensiune din stația electrică proprie a operatorului, astfel s-a oprit accidental funcționarea cazanelor de abur ceea ce a condus la oprirea forțată a mai multor instalații tehnologice.

Citește și:  Nicolae al României, prezentare de carte la Câmpina

În procesul de repornire al instalației tehnologice , ca urmare a unor defecțiuni la sistemul de separare catalizator de gazele arse, acestea nu au mai urmat traseul de filtrare , ceea ce a condus la eliberarea în atmosferă de pulberi (un praf de culoare albă) cu miros un specific provocând disconfort locuitorilor din împrejurimi.

Citește și:  Primăria Ploiești: Licitație pentru serviciul de dezinsecție, deratizare și dezinfecție

„Procesul de repornire este în continuare în desfășurare în vederea asigurării atingerii parametrilor de funcționare. La finalizarea verificărilor vom revenii cu rezultatul controlului.” au precizat reprezentanții Gărzii de Mediu Prahova.

Back To Top