Categorie: Actual

strans-de-gatÎntrucât cadavrul prezenta urme de violenţă în zona capului, poliţiştii au demarat cercetările sub coordonarea unui procuror, din primele cercetări rezultând că decesul bărbatului ar fi putut surveni ca urmare a unei asfixii mecanice.

După efectuarea necropsiei, medicul legist a concluzionat că leziunile traumatice se află în legătură de cauzalitate directă necondiţionată cu decesul, şi  s-ar fi putut produce prin sugrumare.

Cercetările efectuate sub coordonarea procurorului au arătat faptul că în dimineaţa de 29.04.2012, în jurul orei 9.00, în timp ce se afla la locuinţa comună, fiica decedatului, în vârstă de 46 ani, i-a aplicat acestuia mai multe lovituri cu pumnii în zona capului, provocându-i decesul.

Conflictul dintre tată şi fiică s-ar fi produs pe fondul consumului de alcool şi  a unor afecţiuni medicale de care suferă femeia, procurorul apreciind că sunt întrunite elementele constitutive ale infracţiunii de omor calificat.

Femeia a fost internată într-o instituţie medicală de specialitate, în vederea efecturăă unei expertize neuropsihiatrice care va stabili dacă a avut discernământ la momentul comiterii faptei.

Back To Top