Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Pediatrie
Categorie: Actual

Dezvoltatorul imobiliar MRS Residence și Fundația Metropolis vor derula un proiect pentru strângerea fondurilor necesare extinderii și modernizării Compartimentului de Primiri Urgențe de la Spitalul de Pediatrie Ploiești.

Suma necesară pentru extinderea Camerei de Primiri Urgențe va fi strânsă cu prilejul unui concert organizat în primăvara anului viitor. În plus, Fundația Metropolis, prin inițiativa “Spitale publice din bani privați”, va contribui financiar la derularea proiectului. “Este o acțiune caritabilă inițiată de MRS Residence și sprijinită de Codin Maticiuc și Fundația Metropolis în cadrul inițiativei «Spitale publice din bani privați». Avem 40.000 de prezentări pe an la Compartimentul de Primiri Urgențe, iar în spital se tratează 6.000 de copii în regim de spitalizare continua. Cea mai mare problemă, în afara lipsei unei clădiri mai generoase, este Compartimentul de Primiri Urgențe, care este subdimensionat. A fost înființat în 2007, când se înregistrau cam 20.000 de prezentări pe an. Acum am ajuns la 40.000 de prezentări pe an. Sala pe care o avem acum nu oferă confort decât pentru doi copii cu părinții lor, iar noi pe seară avem cam 70 de copii cu părinții lor”, a declarat doctorul Anca Miu, managerul Spitalului de Pediatrie Ploiești.

„Suma strânsă va fi donată în totalitate către acest proiect”

Directorul executiv Maristar, Dan Aldea, a făcut apel la prahoveni să susțină această inițiativă. „Dezvoltăm mare parte din afaceri în orașul Ploiești și județul Prahova și trebuie să dăm înapoi comunității. În primăvară vom organiza un eveniment caritabil, vom vinde bilete prin Fundația Metropolis, iar suma strânsă va fi donată în totalitate către acest proiect”, a declarat Dan Aldea, director executiv Maristar – MRS Residence. „În cei trei ani de când am lansat această inițiativă am renovat spitale din întreaga țară dar nu ajunsesem la Ploiești. Am aflat că o firmă privată vrea să organizeze un eveniment sperând să strângă astfel mai mulți bani cu care să renoveze un spital. Le-am promis că Fundația Metropolis va dubla suma pe care o vor strânge. Este prima dată când un oraș, o comunitate vine și spune «Facem și noi ceva». Se întâmplă și aș vrea să încurajez această idee, ca noi să venim să-i ajutăm pe cei care se ajută ei înainte de toate”, a declarat Codin Maticiuc, membru al Fundației “Metropolis”.

Organizatorii au declarat că, în cel mai scurt timp, vor anunța data concertului, locul de desfășurare, dar și prețul biletelor

Citește și PRAHOVA: 690 de milioane de euro din fonduri europene pentru cel mai mare proiect regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din țară

Back To Top