Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

scandal cuțit petrolul
Categorie: Actual
  • Dacă echipa preferată nu le dă motive de bucurie, suporterii galben-albaștrilor sunt tot puși pe harță.
  • Din păcate pentru ei, se întâmplă cu jandarmii prin preajmă.
  • Înainte de meciul de aseară, primul al ploieștenilor în Cupa României, a fost nevoie iar de intervenția forțelor de ordine. Un bărbat s-a ales chiar cu dosar penal.

“Urmare a  măsurilor de ordine adoptate în data de 20.10.2022 la Stadionul «Ilie Oană» din Ploiești, cu ocazia disputării partidei de fotbal dintre echipele FC Petrolul Ploiești și ACS Sepsy OSK Sfântul Gheorghe, pe timpul afluirii la stadion, în zona porții de acces nr. 1, a izbucnit un conflict spontan între mai mulți suporteri ai echipei gazdă, jandarmii intervenind operativ și stopând activitatea antisocială, procedând la măsuri legale, de identificare și control corporal, în vederea tragerii la răspundere contravențională.

Citiți și: Suporteri amendați de jandarmi, la meciul Petrolul – FCSB. Unii nu mai au voie să intre pe stadion

Pe timpul verificărilor, asupra uneia dintre persoanele implicate în scandal a fost găsit un cuțit, care, potrivit legii, este armă albă interzisă la deținere, la manifestări sportive ce implică aglomerări de persoane. Celui în cauză i-au fost întocmite acte de sesizare a organelor de cercetare penală pentru infracțiunea prevăzută la art.  372 Cod Penal, respectiv pentru portul fără drept de obiecte periculoase, persoana în cauză, corpul delict și actele întocmite fiind predate lucrătorilor Poliției Municipale Ploiești, pentru continuarea verificărilor”, au precizat, într-o informare transmisă vineri, reprezentanții Grupării Mobile de Jandarmi “Matei Basarab” Ploiești.

Amenzi de peste 3.000 de lei, pentru alți scandalgii. Unii au chiar “interzis” pe stadion

Sursa citată menționează că, în același context,  “au mai fost sancționate contravențional la regimul Legii nr. 4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, 5 persoane care au  au adresat injurii forțelor de ordine ori care au provocat și participat la scandal, valoarea totala a amenzilor fiind de de 3.200 lei,  în 4 dintre aceste situații aplicându-se și pedeapsa contravențională complementară, de interzicere a accesului la meciuri de fotbal pentru o perioadă de un an”.

Jandarmii fac în continuare verificări pentru identificarea tuturor celor care au încălcat normele legale în vigoare, în vederea luării măsurilor ce se impun.

Petrolul a luat bătaie și-n Cupa României

Nici pe teren lucrurile nu au stat grozav de aseară. În meciul disputat în Cupa României, ACS Sepsy OSK Sfântul Gheorghe, echipa Ploieștiului a pierdut cu 1 la 3, reușind să deschidă scorul abia în minutul 48, prin Grozav, pentru ca până la finalul meciului să nu facă altceva decât să primească gol după gol.

Foto: Gruparea Mobilă de Jandarmi “Matei Basarab” Ploiești

 

Back To Top