Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

nato rada romania
Categorie: Actual
  • Spania va trimite „în lunile următoare” mai multe avioane de vânătoare în România și Bulgaria.
  • Și un „radar de supraveghere aeriană cu rază lungă” este desfăşurat din 17 octombrie în România.
  • Spania participă în acest fel la efortul Alianței de „reacţie şi descurajare”, explică un comunicat al Ministerului spaniol al Apărării, care mai precizează că este vorba de „furnizarea unui scut aerian prin intensificarea misiunilor regulate ale forţelor aeriene”.

Spania a anunţat, sâmbătă, că va trimite 14 avioane de vânătoare în România şi Bulgaria pentru întărirea prezenţei militare în flancul de est al NATO, în contextul războiului din Ucraina, relatează The Guardian, citat de HotNews.

Madridul va trimite astfel - spre sfârșitul lunii noiembrie, începutul lui decembrie - în Bulgaria şase avioane de luptă Eurofighter cu 130 de militari, care vor realiza „misiuni de antrenament de poliţie aeriană”, a indicat sâmbătă un comunicat al Ministerului spaniol al Apărării. Din decembrie până la finalul lunii martie 2023, o altă „desfăşurare” este prevăzută în România, cu opt avioane de vânătoare F-18M şi tot cu 130 de membri ai forțelor aeriene.

Citiți și: Klaus Iohannis a semnat, alături de opt șefi de stat din Europa Centrală și de Est, un mesaj comun privind aderarea Ucrainei la NATO

De asemenea, un „radar de supraveghere aeriană cu rază lungă” este desfăşurat din 17 octombrie în România, la baza de la Schitu, şi până la sfârşitul lui martie 2023 (sau până la sfârşitul lui iunie 2023), mai precizează comunicatul. Radarul funcționează non-stop, el venind în România și cu 38 de militari care-l operează.

Sursa: HotNews

Foto: Ministerio de Defensa

Back To Top