Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

salvamont bucegi
Categorie: Actual
  • Traseele din Bucegi devin și mai periculoase odată cu instalarea sezonului rece.
  • Salvamontiștii atrag atenția că drumețiile în Abruptul Prahovean trebuie făcute obligatoriu doar de persoane experimentate și echipate corespunzător.
  • În schimb, povestesc oamenii muntelui, au văzut pe trasee inclusiv părinți cu copii mici în brațe.
  • Semnalul de alarmă vine în contextul în care, în weekend, o nouă tragedie s-a petrecut în munți, victima fiind o tânără de numai 24 de ani, din județul Neamț.

“O tânără de 24 de ani şi-a pierdut viaţa în Munţii Bucegi.

Aceasta încerca să coboare cu prietenii ei de la Monumentul Eroilor spre Cabana Caraiman, când a alunecat şi a căzut aproape 200 de metri pe un vâlcel.

Nu a avut nicio şansă de supravieţuire.

Citiți și: Accident mortal în Bucegi. O turistă de 24 de ani și-a pierdut viața în zona Brâna Caraimanului VIDEO LINK

Traseul turistic Brâna Caraimanului străbate versantul sud-estic al muntelui şi este destinat doar turiştilor experimentaţi, antrenaţi şi bine echipaţi. Doar ieri acest traseu a fost accesat de sute de turişti, marea lor majoritate fiind nepregătiţi şi total neechipați.

Chiar în momentul când scoteam trupul tinerei din prăpastie, un părinte îşi transporta copilul de nici un an în braţe. Am încercat să-i explicăm inconştienta de care a dat dovadă şi nu înţelegea nimic din ce-i spuneam. În opinia lui nu greşise cu nimic...

Reamintim că toate traseele care străbat Abruptul Prahovean necesită un echipament şi un antrenament adecvat, mai ales în această perioadă când terenul devine din ce în ce mai îngheţat şi foarte alunecos”, au transmis de la Salvamont Bușteni.

Alți turiști au comentat la postarea lor, relatând, de asemenea, câte potențiale victime au întâlnit în timpul drumețiilor la înălțime:

„Ieri am coborât de la Omu și în jur de ora 17.00 dinspre Piatra Arsa urcau zeci de persoane echipate cu îmbrăcăminte de parc și promenada, unii având intenția de a se aventura spre Crucea Caraiman deși la 18.30 deja este întuneric...”

“Ieri am fost si eu cu un grup restrans pe acelas traseu. Foarte multa lume neechipata si inconstienta. Era o doamna cu vertij, cobora brana tainandu-se de pereti; un tatic in adidas cu doi copii pana in 5 ani, ii tinea de maini si ii urca pieptis, pe langa carare (am strigat la el, m-a ignorat, mama copiilor m-a rugat sa o invat pe unde sa o ia). Lumea se fotografiaza pe marginea prapastiei in bataia vantului”.

Cei care văd astfel de situații și conștientizează pericolul propun ca turiștii nepregătiți și neechipați să fie sancționați cu amenzi usturătoare, dacă altfel nu pot fi convinși să nu-și mai pună viața în pericol.

Vedeți AICI mai multe imagini cu intervenția de sâmbătă a salvamontiștilor, pentru recuperarea trupului victimei accidentului mortal din Bucegi.

Imagini: Salvamont Bușteni

Back To Top