Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

vouchere sociale
Categorie: Actual
  • O nouă tranșă de 250 de lei a fost încărcată beneficiarilor de ajutor social incluși în programul “Sprijin pentru România”.
  • Cea de-a patra și ultima din acest an trebuie plătită peste două luni, iar autoritățile vor să vireze banii mai devreme decât data obișnuită.

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a efectuat, luni, plăți de peste 590 de milioane de lei pentru cu aproape 2,4 milioane de beneficiari de vouchere sociale.

“Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a efectuat plățile pentru încărcarea voucherelor sociale oferite prin programul «Sprijin pentru România» cu o nouă tranșă de 250 de lei, cea de-a treia, pentru un număr de 2.358.359 de români. Reamintim că sunt IV tranșe, în valoare totală de 1.000 de lei, oferite o dată la două luni, până la finalul acestui an”, informează MIPE, dând asigurări că, până miercuri, toți beneficiarii vor avea cardurile încărcate, pentru a putea achiziționa alimente și mese calde.

Luni s-a făcut încărcarea pentru beneficiarii care au intrat deja în posesia cardurilor.

Citiți și: Vouchere inclusiv pentru renovarea locuinței sau cumpărarea de electrocasnice, din 2023, în România

“În continuare, până la jumătatea lunii noiembrie se vor emite și distribui cardurile pentru categoriile de beneficiari care au devenit eligibili după momentul acordării celei de-a doua tranșe, sau care au fost omiși din aceasta, însumând aproximativ 33.000 de persoane. Pentru aceștia, încărcarea se va face pe parcursul lunii noiembrie. O posibilă excepție ar putea surveni în cazul persoanelor care nu au fost găsite la domiciliu pentru a li se înmâna cardul sau care nu au răspuns avizării reprezentanților Companiei Naționale Poșta Română, însă nu există riscul ca vreunul dintre beneficiarii eligibili să nu primească acest sprijin”, se arată în comunicatul Ministerului.

"Vom urgenta procesul pentru încărcarea tranșei IV de 250 de lei pe carduri, pentru a ajunge la beneficiari înainte de sărbătorile de iarnă", a declarat ministrul Marcel Boloș.

Categoriile de persoane care beneficiază de vouchere sociale:

>>> Pensionarii din sistemul public de pensii, pensionarii aflați în evidența caselor de pensii sectoriale și beneficiarii de drepturi prevăzute de legi cu caracter special, plătite de casele teritoriale de pensii/casele de pensii sectoriale, ale căror venituri nete lunare sunt mai mici sau egale cu 1.500 lei;

>>> Persoanele încadrate în grad de handicap grav, accentuat sau mediu, ale căror venituri nete lunare  sunt mai mici sau egale cu 1.500 lei;

>>> Familiile cu cel puțin 2 copii în întreținere, ale căror venituri nete lunare pe membru de familie sunt mai mici sau egale cu 600 lei;

>>> Familiile monoparentale ale căror venituri nete lunare pe membru de familie sunt mai mici sau egale cu 600 lei;

>>> Familiile care au dreptul la ajutorul social în condițiile Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat, cu modificările și completările ulterioare;

>>> Persoanele fără adăpost, așa cum acestea sunt reglementate potrivit prevederilor legale în vigoare.

Back To Top