Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Ploiești
Categorie: Actual

 

  • Primăria Ploiești a încheiat, miercuri, contracte de lucrări în valoare de 4,5 milioane euro, pentru modernizarea sistemelor de iluminat public, aferente traseelor de tramvai 101 și 102.
  • Primarul Andrei Volosevici a semnat cele două importante contracte de lucrări ce vor permite investiții importante în infrastructura străzilor pe care se desfășoară circulația tramvaielor.

Cele două contracte de lucrări menționate vor fi derulate de către Luxten Lighting Company, iar acestea au ca obiectiv general: “Eficientizare consumuri energetice în municipiul Ploiești sistem iluminat public traseu tramvai 101: Bulevardul Republicii – Strada Gheorghe Doja – Strada George Coșbuc – Strada Ștefan Greceanu – Strada Nicolae Bălcescu – Strada Ștefan cel Mare – Strada Democrației – Gara de Sud”, respectiv „Eficientizare consumuri energetice în municipiul Ploiești sistem iluminat public traseu tramvai 102: Strada Găgeni – Șoseaua Nordului – Șoseaua Vestului – Strada Libertății (Gara de Vest).

Prețul contractului destinat modernizării sistemului de iluminat public afferent traseului de tramvai 101 este de 6.888.403,13 lei, la care se adaugă TVA, iar durata de execuție a lucrărilor este de 13 luni. Proiectul de investiții se derulează în cadrul Programului Operațional Regional 2014 – 2020.

Prețul contractului destinat modernizării sistemului de iluminat public afferent traseului de tramvai 102 este de 11.008.877,19 lei fără TVA, iar durata de execuție a investițiilor este de 13 luni.

“Cele două contracte de lucrări pe care le-am semnat, astăzi, vor aduce un plus de modernitate arterelor principale de circulație din oraș și vor permite municipalității o gestionare inteligentă și eficientă a energiei, cu surse regenerabile, conform cerințelor actuale europene. Am reușit atragerea de fonduri europene și vom implementa cu succes aceste două proiecte de investiții, menite să dezvolte infrastructura publică a orașului nostru” a precizat primarul Andrei Volosevici.

Citește și Trafic restricționat pe autostrada București-Ploiești. Pe o porțiune de 1 kilometru se circulă pe o singură bandă

Back To Top