Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Activitățile s-au desfășurat pe trei artere intens circulate din municipiul Câmpina.
  •  Au fost reținute 3 permise de conducere și a fost retras un certificat de înmatriculare.

Luni, în două intervale orare, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Câmpina au organizat și desfășurat acțiuni pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, dar și pentru verificarea respectării normelor rutiere de către pietoni, bicicliști sau de către conducători de trotinete electrice.

Activitățile s-au desfășurat pe trei artere intens circulate din municipiul Câmpina.

Astfel, în cadrul activităților au fost legitimate 80 de persoane, au fost controlate 70 de autovehicule, 9 bicicliști și 4 conducători de trotinete electrice.

În cadrul acțiunilor au fost efectuate 23 de testări cu aparatul etilotest, dar și două testări cu aparatul DrugTest.

Au fost aplicate 25 de sancțiuni contravenționale, conform OUG nr.195/2002 pentru încălcări ale normelor rutiere, în valoare de 6.080 de lei.

Totodată, au fost reținute 3 permise de conducere și a fost retras un certificat de înmatriculare. De asemenea, a fost constatată și o infracțiune în flagrant, conducere sub influența băuturilor alcoolice.

În timpul acțiunii a fost depistat un conducător auto în vârstă de 40 de ani care circula pe strada Republicii din municipiu, iar în urma testării cu aparatul etilotest acesta a indicat o valoare de 0,56 mg/l alcool pur în aerul.

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Back To Top