Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

cutremur
Categorie: Actual
  • Asociația pentru Reducerea Riscului Seismic a realizat o comparație grafică între intensitatea seismului devastator din 4 martie 1977, care a avut o magnitudine de 7,4 grade pe scara Richter, și cutremurul de joi dimineață.
  • Seismul a fost resimțit în Ploiești și mai multe orașe, dar și în Republica Moldova.

Asociația pentru Reducerea Riscului Seismic, care se concentrează pe elaborarea și implementarea de soluții pentru reducerea riscului seismic, susține că, la magnitudinea estimată de 5,3 grade pe scara Richter, cutremurul de joi dimineață  a fost, de fapt, de 1.448 de ori mai mic decât cel din 4 martie 1977. „Cutremurele mici NU înseamnă că plăcile tectonice se detensionează și NU reduc șansele apariției unui cutremur mare. Singura soluție pentru a ne reduce riscul seismic este pregătirea. Planul de întâlnire cu cei dragi și trusa cu provizii pentru cutremur sunt lucruri pe care le puteți face astăzi pentru a deveni mai rezilienți. Consolidarea clădirilor, de asemenea, trebuie să devină prioritară atât la nivel de comunitate, cât și la nivel politic. Fiecare secundă ne aduce mai aproape de următorul cutremur cu adevărat mare”, susține organizația non-guvernamentală.

Citește și Cutremur joi dimineață de 5.5 grade resimțit în Ploiești

Back To Top