Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Câmpina
Categorie: Actual
  • Primăria municipiului Câmpina a anunțat inaugurarea terenului de sport de la Școala Centrala.
  • Proiectul a fost finanțat prin Fondul Prahova pentru Educație, asigurat de OMV și coordonat de Fundația Comunitară Prahova, și de la bugetul local.

„Am trăit, alături de conducerea, elevii, profesorii și reprezentanții părinților de la Școala Centrală, bucuria inaugurării terenului de sport. O bucurie cu atât mai mare cu cât această investiție vine în urma unui efort de echipă, un efort comun, încununat de success.

Școala Centrală a câștigat o finanțare de 25.000 de euro prin Fondul Prahova pentru Educație, asigurat de OMV și coordonat de Fundația Comunitară Prahova, sumă la care am adăugat și noi, de la bugetul local, 53.000 lei. Cu acești bani a fost modernizat terenul de sport și a ieșit o treabă foarte bună! Felicit echipa Școlii Centrale care a muncit pentru acest proiect, în special pe doamna profesoară Laura Arman și pe doamna directoare Florentina Dumitrașcu! Îi asigur pe copiii, profesorii și părinții de la Școala Centrală, dar și de la toate școlile din Câmpina de tot sprijinul meu! O investiție în sport înseamnă o investiție în sănătatea copiilor noștri!”, a transmis primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu.

Citește și Cât de poluat este cartierul tău? Cafeneaua Comunitară ajunge în Mihai Bravu, Malu Roșu și Nord

Back To Top