Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

poștașul hot bani soba
Categorie: Actual
  • Polițiștii din Chitila au efectuat, sâmbătă, o percheziție la domiciliul tânărului de 20 de ani care ar fi sustras, pe 1 noiembrie, 278.000 de lei dintr-o mașină a Poștei.
  • Acesta ar fi ascuns o parte din bani, sumă găsită în soba locuinței sale.

Poștașul a fost prins vineri seară, la Ploiești, având asupra sa 235.646 de lei. Tânărul le-ar fi declarat anchetatorilor că s-a săturat de sărăcie şi de aceea a plecat cu banii din maşina Poştei, iar banii care lipsesc i-ar fi cheltuit pe acte de milostenie, haine, mâncare, distracţii şi un telefon, potrivit News.ro.

Ieri,oamenii legii au descins la domiciliul acestuia, unde au găsit, în sobă, suma de 28.200 lei, potrivit Antena 3. Banii au fost ridicați în vederea continuării cercetărilor.

Citiți și: Primele declarații date de poștașul care ar fi furat 278.000 de lei, prins la Ploiești: are banii “de la muncă” și “nu prea” sunt ai lui – VIDEO LINK

”În urma probatorului administrat, poliţiştii din Chitila au dispus reţinerea pentru 24 de ore faţă de bărbatul de 20 de ani, iar în cursul zilei de astăzi acesta  fost prezentat procurorului de caz din cadrul  Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, care a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi, cu propunere de luare a măsurii arestări preventive”, a transmis, sâmbătă, IPJ Ilfov. 

În cursul zilei de sâmbătă,pe numele tânărului a fost emis mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, iar încadrarea faptei a fost schimbată din furt în delapidare.

Foto: Poliția Română

Back To Top