Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

teatru-copiiElevii prahoveni implicaţi în proiecte de dramaturgie vor avea ocazia să participe la Consursul Judeţean de Teatru pentru Copii, organizat de către Inspectoratul Şcolar Prahova şi Palatul Copiilor, în data de 7 iunie.

Concursul se va desfăşura la Palatul Copiilor din Ploieşti şi se adresează trupelor de teatru din toate şcolile prahovene şi cluburile copiilor din judeţ. Categoria de vârstă a participanţilor este 4-19 ani. Trupele se pot înscrie pentru participare până pe data de 1 iunie (amănunte despre procedura de înscriere AICI).

Obiectivele concursului sunt stimularea creativităţii în arta interpretativă şi regie, depistarea şi selecţionarea talentelor în scopul orientării lor spre activitatea de performanţă dar şi creşterea nivelului de cultură în domeniul artistic teatral. Competiţia va cuprinde cinci secţiuni: fragment de teatru (maxim 30 de minute), scenete (maxim 15 minute), satiră şi umor (15 minute), teatru de revistă (maxim 30 de minute) şi recital individual (monolog).

Toate resursele pentru desfăşurarea concursului vor fi asigurate de către Palatul Copiilor Ploieşti. Juriul va cuprinde reprezentanţi ai instituţiilor organizatoare, dar şi specialişti în domeniul dramaturgiei. Jurizarea se va realiza pe categorii de vârstă (preşcolari, învăţământ primar, gimnaziu, învăţământ liceal). Tuturor trupelor li se vor acorda diplome de participare, iar cei mai buni artişti vor primi, pe lângă premiile de podium, menţiuni, premiu de debut, premiu de originalitate şi premiu de popularitate.

Back To Top