Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

familia regală
Categorie: Actual
  • Majestatea Sa Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Consort efectuează, zilele acestea, o vizită în Italia.
  • Aceasta este a opta vizită externă a Familiei Regale, de la începutul anului 2022.

Familia Regală a României efectuează a 12-a vizită în Italia, în ultimele două decenii, și a opta vizită externă, în anul 2022 (după cele din Marea Britanie a Majestății Sale și a Principelui Radu - martie, vizita Principelui Radu în Țările de Jos - aprilie, vizita Custodelui Coroanei la Londra - iunie, vizita Principelui Radu în Turcia - iunie, vizita Principelui Radu la Chișinău - septembrie, vizita Custodelui Coroanei la Londra - septembrie și vizita Custodelui Coroanei în Republica Moldova – octombrie).

În perioada 7 – 9 noiembrie, Majestatea Sa Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Consort se află la Roma și la Vatican.

Luni, Familia Regală s-a întâlnit cu militarii veterani italieni răniți în teatrele de operații și cu participanții la cel mai înalt curs organizat de Centrul de Înalte Studii pentru Apărare al Italiei (CASD) despre contribuția României în NATO și în Uniunea Europeană și despre pericolul pe care îl reprezintă războiul din Ucraina pentru România și Republica Moldova.

“Este o opțiune ca România să rediscute soluția să se reunească (cu Republica Moldova – n.red.), așa cum a făcut Germania de Vest cu Cea de Est? Puteți pune în discuție, prin diplomația regală, din acest moment, credeți că este o soluție posibilă pentru ambele țări, având în vedere că sunt probleme cu Transnistria?”, au fost întrebați membrii Familiei Regale.

Citiți și: Familia Regală a României a ajuns la Chișinău, susținând statul românesc Republica Moldova pe calea europeană

“Orice discuție despre unificare putea fi pusă în discuție. Tatăl meu spunea că opțiunea nu este a politicienilor sau a altcuiva. Este doar a oamenilor din Moldova. Ei trebuie să decidă. (...) Securitatea Moldovei este, de fapt, și securitatea României”, a răspuns Majestatea Sa Margareta, custodele Coroanei României, potrivit TVR.

“Geografia nu se schimbă, ei vor fi mereu acolo și va fi mereu o influență puternică a societăților, care este împotriva idealurilor noastre europene pe care le împărtășim. Cu alte cuvinte, acea parte de lume va fi întotdeauna împărțită între valorile din Vest și cele din Est. Nu poți schimba asta”, a completat ASR Principele Radu, potrivit sursei citate.

Potrivit programului oficial, în cadrul acestei vizite în Italia Familia Regală a României va avea o întâlnire și cu Suveranul Pontif.

Foto: Facebook /Familia Regală a României

Back To Top