Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Petrolul
Categorie: Actual
  • Ana Maria Popa, manager al Teatrului „Andrei Mureșanu” din Sfântu Gheorghe, cere Federației Române de Fotbal (FRF) să sancționeze persoanele din galeria Petrolului după ce acestea au scandat mesaje anti-maghiare pe stadionul clubului Sepsi Sfântu Gheorghe.
  • Popa a solicitat și sancționarea clubului ploieștean.

„Este inadmisibil ce mi-a fost dat să aud pe stadion. Țin să menționez că suporterii echipei Sepsi OSK sunt oameni pașnici, calmi, civilizați care merg pe stadion în familie și cu copii de cele mai multe ori. În calitate de mamă, cetățean îngrijorat și suporter Sepsi OSK, nu voi permite să mă mai simt umilită sau jignită atunci când vreau să îmi susțin echipa. Stimați oficiali, dragă Federație, așa vrem să ne creștem copiii? Acesta este exemplul pe care vrem să îl dăm? Eu spun NU, spun STOP și solicit să se ia măsuri drastice și urgente! Așa nu se mai poate! Asumați-vă răspunderea și nu vă mai ìntoarceți privirea! Au fost 20 de minute de injurii de cea mai joasă speță, de instigare la ură, de mizerie pură fără ca cineva să schițeze vreun gest, este prea mult!”, a scris Ana Maria Popa pe Facebook.

Citește și Nicolae Ciucă: „Miercuri stabilim creșterea salariului minim pe economie”

Back To Top