Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
palatul_administrativ_ploiestiAstăzi, a avut loc prima întâlnire după investire a prefectului Marius Gabriel Sersea și a subprefectului Rodica Paraschiv cu șefii direcțiilor deconcentrate, în cadrul Colegiului Prefectural.
Prefectul a cerut stabilirea, în fiecare direcție, a măsurilor operative de aplicare întocmai a prevederilor Programului de Guvernare, de respectare a Constituției și a legislației în vigoare. A fost cerută depolitizarea instituțiilor deconcentrate, cu respectarea Legii nr. 188/1989, a statutului funcționarilor publici ce nu permite implicarea politică a acestora. Cu această ocazie, prefectul a cerut să-i fie semnalată orice amestec de natură politică în activitatea direcțiilor.
A fost subliniată necesitatea combaterii evaziunii fiscale și realizarea unei strategii unitare de control la nivelul instituțiilor abilitate.
De asemenea, au fost solicitate măsuri pentru combaterea birocrației, pentru orientarea către cetățean a serviciilor.
Directorii prezenți la ședința au fost asigurați de buna colaborare cu Instituția Prefectului și au fost îndemnați să expună problemele cu care se confruntă în desfășurarea activității.
Back To Top