Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
pescuitCentrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Prahova organizează în data de 19 mai 2012, începând cu ora 10:00, prima ediție a "CUPEI ANTIDROG LA PESCUIT" din județul Prahova ce se va desfășura la lacul din comuna Drăgănești a€“ județul Prahova.
Evenimentul, organizat în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Prahova, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Prahova și S.C. Olmar Construct S.R.L., face parte din cadrul Concursului Național "Mesajul Meu Antidrog" (ed. a IXa) - secțiunea Sport și are ca obiectiv implicarea unui număr de 30 de tineri cu vârste cuprinse între 14 a€“ 18 ani în activități de petrecere a timpului liber, în scopul întăririi influenței factorilor de protecție și al reducerii factorilor de risc.
La finalul concursului sportiv de pescuit vor fi acordate participanților diplome, iar câștigătorii vor primi cupe și premii constând în articole de pescuit puse la dipozitie de partenerii din cadrul proiectului.
Back To Top