Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

  vaccin-antirabicDe două săptămâni, Spitalul de Boli Infecţioase Ploieşti a rămas fără nicio doză de vaccin antirabic. Pacienţii care au avut nevoie de imunizare, în cazul muşcăturilor de animale, au fost amânaţi până la aprovizionarea unităţii medicale cu vaccinuri.

De două săptămâni, Institutul Pasteur nu a mai onorat comenzile de vaccin antirabic pentru România. În această perioadă, dozele pe care le mai aveau spitalele de specialitate în stocuri s-au epuizat. Pacienţii care au avut nevoie de imunizarea antirabică de urgenţă nu au putut beneficia de tratament. Spitalul de Boli Infecţioase Ploieşti se află în aceeaşi situaţie. „De două săptămâni nu se mai aduce în ţară vaccin atirabic. Am epuizat şi noi produsul, care era importat şi furnizat de către distribuitori, de la Institutul Pasteur. Din câte am aflat, începând de ieri importurile au fost reluate, astfel încât aşteptăm ca astăzi să primim dozele de vaccin comandate. Este vorba de 300 de doze”, ne-a declarat Cătălin Vişean, managerul unităţii medicale.

Problema, însă, nu se opreşte aici. Pacienţii care au avut nevoie, în aceste două săptămâni, de vaccinare antirabică, au fost amânaţi, în loc să fie direcţionaţi către alte unităţi medicale care mai aveau rezerve din această substanţă. „Nu au fost mulţi pacienţi, este vorba de doi sau trei. Ei au fost amânaţi, cu rugămintea de a se adresa telefonic spitalului pentru a afla dacă au sosit vaccinurile antirabice”, ne-a precizat Cătălin Vişean.

Totuşi, pentru a nu fi plimbaţi pe drumuri, pacienţii ar fi trebuit direcţionaţi către ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, cabinetul de Boli Infecţioase, care nu duce lipsă de vaccinuri antirabice. „Avem o cantitate suficientă de vaccin antirabic, substanţă care poate fi pusă oricând la dispoziţia pacienţilor”, ne-a declarat dr. Florentin Georgescu, de la cabinetul de Boli Infecţioase al Spitalului Judeţean.

Vaccinarea antirabică profilactică trebuie efectuată în maxim 72 de ore de la muşcătură, orice amânare ridicând riscul dezvoltării eventualului virus al turbării, în organism.

Back To Top