Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
220px-Mark_H_Gitenstein_ambassadorMarţi, 22 mai 2012, începând cu orele 12.00 , la sediul CCI Prahova din Ploieşti va avea loc o întâlnire de lucru cu E.S. Dl. Mark Henry GITENSTEIN, Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România.  
Evenimentul constituie o recunoaştere a importanţei şi reprezentativităţii Judeţului Prahova pe plan economic la nivel naţional şi celebrează relaţiile tradiţionale de cooperare dintre România şi SUA în domeniul industriei de petrol şi gaze, sens în care  Excelenţa Sa vă transmite, cu această ocazie,  mesajul oficial al Guvernului SUA  pe tema energiei.
Vor participa companii care activează în domeniul industriei de petrol şi gaze (extracţie, prelucrare, utilaj petrolier, proiectare etc.), energie, precum şi firme cu capital american /mixt româno – american, sau care au interes pe relaţia SUA, evenimentul propunându-şi atât prezentarea  oportunităţilor de colaborare bilaterală, cât şi o mai bună cunoaştere a investiţiilor americane din judeţul nostru.

Back To Top