Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

ff  Ediţia a treia a festivalului de muzică rock şi electro Free Fest se anunţă cea mai diversă de până acum, au afirmat organizatorii, astăzi, într-o conferinţă de presă. Marea surpriză a festivalului din 25-27 mai, de la Bucov, va fi cea de-a treia scenă.

Eveniment orgnizat de Asociaţia EuroSpirit în parteneriat cu Primăria Municipiului Ploieşti şi Administraţia Parcului Memorial „Constantin Stere” Bucov, Free Fest va reuni 33 de trupe, unele dintre ele fiind nume foarte cunoscute pe scenele din ţară şi străinătate. „Festivalul va ţine trei zile şi două nopţi, timp în care vom avea peste 1.600 de minute de muzică live. Este cel mai mare număr de ore live, la cel mai mare eveniment pe care l-a oferit Ploieştiul până acum”, a declarat Andrei Năstase, project manager.

Unul dintre scopurile festivalului este şi promovarea trupelor ploieştene, motiv pentru care, pe cele trei scene, vor urca mai multe formaţii autohtone de heavy metal, progressive, alternative, raggae şi hardcore. „Vineri seara, trupa Ţapinarii va fi atracţia scenei principale, precum şi trupa Luna Amară. Scena doi este rezervată muzicii electro, iar, în paralel, muzica va fi prezentă şi pe o a treia scenă, pe care vor urca Podul de Lemn şi Valentin Ştefan”, au mai precizat organizatorii.

În incintă a fost rezervate o zonă de campare pentru cei din afara oraşului, dar şi un spaţiu special pentru motociclete. Parada moto va începe sâmbătă, la ora 11.00. „Se va pleca de la Bucov, se va intra pe strada Gheorghe Doja, întoarcerea va avea loc la după parcul Mihai Viteazul, se va merge până în apropierea Tribunalului, apoi la Bucov”, a mai precizat Andrei Năstase.

Sâmbătă seara, pe scenă vor urca Trooper şi Timpuri Noi, iar pe a doua scenă vor fi prezenţi artişti de electro, minimal şi tehno. Cea de-a treia scenă este rezervată muzicii punk.

Faţă de alţi ani, festivalul nu se va termina duminică dimineaţă, ci, de la ora 12.00 la ora 20.00, pe cea de-a doua scenă,vor evolua formaţii şi interpreţi autohtoni.

Back To Top