Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Prahova
Categorie: Actual
  • Consilierul local ploieștean Alexandru Ștefan (Prahova în Acțiune) a propus organizarea unui referendum prin intermediul căruia ploieștenii să decidă dacă mai doresc sau nu un sistem centralizat de termoficare.
  • „Referendumul local va da puterea înapoi cetățeanului”.

„Nu îmi imaginam niciodată că în acest oraș o să discutăm de o necesitate ca și cum este un beneficiu pe care îl oferim din profesionalism. Este o necesitate și este o obligativitate ca Primăria să ofere servicii publice de calitate. Ne aflăm într-un blocaj, un blocaj care a fost generat și care a putut fi prevăzut și a fost prevăzut de anul trecut. Referendumul local va da puterea înapoi cetățeanului. Cetățeanul va putea spune dacă dorește sau nu să continue într-un sistem centralizat. Această putere va da legitimitate, în primul rând, administrației publice, pentru că administrația publică nu mai are legitimitate în acest moment”, a declarat Alexandru Ștefan. Dacă ploieștenii vor decide menținerea sistemului centralizat, consilierului local susține că ar fi necesar un sistem nou, iar dacă nu ar mai fi de acord cu menținerea sistemul centralizat, cetățenii ar avea de ales între centrale termice de cartier, de bloc sau de apartament.

Citește și ANDREI VOLOSEVICI, PRIMAR PLOIEȘTI: "NU VOI FI NICIODATĂ DE ACORD CU TRANSFERUL PARCULUI MUNICIPAL VEST"

Back To Top