Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

insp. Virginia Năchilă s-a stins din viață
Categorie: Actual
  • Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Prahova au anunțat decesul prof. Virginia Năchilă printr-un mesaj de condoleanțe.

Prof. Virginia Năchilă s-a stins din viață la vârsta de 72 de ani.

“A încetat din viață Virginia Năchilă, eminentă profesoară de chimie, fost inspector școlar pentru perfecționare și formare continuă, în perioada 15 martie 2003 – 15 aprilie 2007.

Colectivul Inspectoratului Școlar Județean Prahova deplânge această pierdere și este alături de domnul Petre Năchilă, de cei doi copii și de nepoți.

Dumnezeu să o odihnească!” este mesajul publicat de ISJ Prahova.

Născută la Ploiești, Virginia Năchilă a absolvit Facultatea de Chimie în 1974, anul în care s-a și căsătorit cu Petre Năchilă, eminent profesor de Matematică și inspector școlar general vreme de trei mandate.

Virginia Năchilă a fost profesor de  Chimie la Școala nr. 31 (actuala “Nicolae Iorga”) până în 1996, unitate de învățământ în care a avut, vreme de cinci ani, și funcția de director. În 1996 s-a transferat la catedra de Chimie de la Colegiul Național “Mihai Viteazul” din Ploiești unde, în perioada 1 februarie 2002 – 15 martie 2003 a îndeplinit și funcția de director adjunct.

În următorii patru ani a ocupat funcția de inspector școlar pentru perfecționare și formare continuă.

Și-a încheiat activitatea didactică la catedra de Chimie a Colegiului Național “Ion Luca Caragiale” Ploiești, de unde s-a pensionat în 2012.

“Virginia Năchilă s-a remarcat prin spirit organizatoric, inițiativă, tact în rezolvarea problemelor, asumare deplină de responsabilități, dovedind, în toate situațiile pe care le-a întâmpinat, în activitatea managerială și didactică, echilibru și spirit de echipă, optimism și respect reciproc. A fost un sprijin permanent pentru soț, o mamă desăvârșită pentru cei doi copii și o bunică iubitoare.

Dumnezeu s-o ierte!”, au mai transmis reprezentanții ISJ Prahova.

Citiți și: MAESTRUL FLORIAN FAUR, FOST DIRECTOR AL COLEGIULUI DE ARTĂ “CARMEN SYLVA” DIN PLOIEȘTI, S-A STINS DIN VIAȚĂ

Foto: ISJ Prahova

Back To Top