Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

consilieri școlari elevi
Categorie: Actual
  • Rețeaua unităților de învățământ din Prahova include 600 de unități, însemnând grădinițe, școli, licee și colegii.
  • Dintre acestea, o treime are personalitate juridică.
  • La un asemenea număr, județul dispune doar de 16 mediatori școlari, pentru tot atâtea unități de învățământ.

Inspectoratul Școlar Județean Prahova a anunțat că încă trei mediatori școlari vor fi angajați în perioada următoare. Informația a fost prezentată în cadrul unei întâlniri cu directori și specialiști din 19 unități de învățământ, pe tema problemelor de ordin administrativ referitoare la desfășurarea activității mediatorilor.

“În prezent, mediatorii școlari își desfășoară activitatea în 16 unități de învățământ, urmând ca, în următoarele săptămâni, să mai fie angajați încă trei.

Conform ordinului amintit, principala responsabilitate a mediatorului școlar este de a sprijini participarea tuturor copiilor din comunitate la învățământul general obligatoriu, încurajând implicarea părinților în educația copiilor si în viața scolii si facilitând colaborarea dintre familie – comunitate – scoală”, au precizat reprezentanții ISJ Prahova.

Citiți și: VIDEO NEWS NUMĂRUL CONSILIERILOR ȘCOLARI VA CREȘTE CU APROXIMATIV 50%

Mediatorul școlar ar ca atribuții, printre altele, se numără facilitarea dialogului școală – familie – comunitate; contribuția la menținerea și dezvoltarea încrederii și a respectului față de școală în comunitate și a respectului școlii față de comunitate; monitorizarea copiilor de vârstă preșcolară din comunitate care nu sunt înscriși la grădiniță si sprijinirea familiei/susținătorilor legali ai copilului în demersurile necesare pentru înscrierea acestora în învățământul preșcolar; monitorizarea copiilor de vârstă școlară, din circumscripția școlară, care nu au fost înscriși niciodată la școală, propunând conducerii școlii soluții optime pentru recuperarea lor și facilitând accesul acestora la programele alternative de învățământ (înscrierea în învățământul de masă la cursuri de zi sau la cursuri cu frecvență redusă, includerea în programul “A doua șansă” etc.).

Back To Top