Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
catuse3Un bărbat în vârstă de 31 de ani a fost reţinut, fiind suspectat de săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu, lipsire de libertate şi viol
La data de 24.05.2012, poliţiştii Secţiei Rurale nr. 8 Măgurele au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. “112” despre faptul că o femeie în vârstă de 71 de ani din localitatea Bălţeşti a fost agresată sexual de un consătean.
Echipa operativă care a demarat cercetările a stabilit din primele verificări faptul că în noaptea de 23/24.05.2012, în jurul orei 3.00, în timp ce reclamanta dormea, în locuinţa acesteia a pătruns un bărbat care sub ameninţare a dus-o aproximativ 1,5 km, unde a întreţinut raporturi sexuale cu aceasta, după care a abandonat-o.
Femeia a fost găsită de un consătean care a anunţat familia şi ambulanţa, fiind transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale.
Suspectul a fost identificat şi depistat de poliţişti, el fiind un bărbat în vârstă de 31 de ani, din aceeaşi localitate.El a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezenta instanţei de judecată cu propunere de arestre preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu, lipsire de libertate şi viol.
Back To Top