Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

  admitere-liceu-eleviInspectoratul Şcolar Prahova a stabilit graficul desfăşurării probelor de aptitudini şi a probelor de verificare a cunoştinţelor de limbă modernă pentru admiterea în învăţământul liceal. Examenele eliminatorii sunt programate în periada 31 mai - 2 iunie.

Pe data de 31 mai, va avea loc proba scrisă la limbile moderne, în incinta Şcolii cu Clasele I-VIII „Grigore Moisil” Ploieşti. În aceeaşi zi, recitalurile instrumentale sau vocale şi proba de arhitectură şi arte plastice se vor desfăşura la Liceul de Artă „Carmen Sylva” din municipiu. Proba de aptitudini şi coodonare muzicală este programată în după amiaza aceleiaşi zile, la Colegiul Naţional „Jean Monnet” din Ploieşti.

Pe data de 1 iunie, Şcoala „Grigore Moisil” va găzdui proba orală de limbi moderne. În acelaşi timp, la Liceul de Artă „Carmen Sylva” se vor desfăşura probele de compoziţie desen, proba orală la solfegiu şi proba teoretică muzicală-dicteu. La Colegiul „Jean Monnet” va avea loc proba de investigare a capacităţii de a comunica şi a dicţiei. În aceeaşi zi, este programată proba de aptitudini sportive, la Liceul Teoretic Azuga.

Examenele vor continua pe data de 2 iunie, cu testarea orală a candidaţilor pentru limbile moderne, la Şcoala „Grigore Moisil” din Ploieşti, apoi vor începe probele sportive la volei pentru fete şi băieţi, la Colegiul Naţional „Mihai Viteazul” din Ploieşti.

Înscrierea candidaţilor pentru participarea la probele de aptitudini va avea loc în perioada 28-30 mai, la unităţile de învăţământ în care se vor desfăşura testările.
Back To Top