Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

carduri energie
Categorie: Actual
  • Directorul Poștei Române a lansat un apel către beneficiarii cardurilor de energie, având în vedere că de luni, 20 februarie, acestea pot fi folosite pentru plata facturilor.
  • Valentin Ștefan reamintește că aceste carduri pot fi folosite până la jumătatea anului și le cere oamenilor să nu se îngrămădească mâine, la ghișee.
  • Beneficiarii pot solicita, prin call-center, și ca poștașul să se deplaseze la domiciliu pentru a încasa facturile.

„Majoritatea beneficiarilor de carduri de energie sunt și clienții noștri. Adică sunt fie pensionari și le ducem pensiile acasă, sunt fie persoane care primesc ajutor social sau alt tip de ajutor din partea statului, așa că există deja o legătură între angajatul poștei și persoana respectivă, se știe un nr. de telefon, se cunosc. Dacă există o persoană care nu cunoaște poștașul, atunci acea persoană poate să sune la call-centerul pus la dispoziție de Poșta Română la nr de telefon 031.9966 și poate să ceară să vină un poștaș acasă și să-i încaseze factura. E un serviciu nou pentru noi și avem puține emoții să nu pierdem vreo solicitare. Așa cum un coleg al nostru știe că trebuie să ducă o scrisoare la o anumită adresă, poate să meargă fizic acolo fără să ducă nimic”, a declarat Valeriu Ștefan, la podcastul Digi Context.

7.000 de PDA-uri au fost achiziționate de Poșta Română și pot fi folosite în acest scop.

Având în vedere că sistemul de plată a facturilor cu cardurile de energie va fi funcțional de luni, directorul companiei Poșta Română face apel la calm, pentru ca la ghișee să nu se formeze, nejustificat, cozi.

Citiți și: BOLOȘ: „BENEFICIARII CARDULUI DE ENERGIE VOR PUTEA ACHITA FACTURILE ȘI ONLINE”

„Ne facem griji din punctul acesta de vedere, este singurul lucru pe care nu îl putem controla. Nu știm dacă se trezesc, de exemplu, 200 de beneficiari care toți să vină luni la prânz. Va exista clar coadă acolo. Va fi un lucru neplăcut pe care încercăm să-l evităm. Oamenii să înțeleagă că pot folosi aceste carduri până la sfârșitul lunii iunie și dacă văd că este coadă la oficiul poștal să vină fie mai târziu, fie a doua zi. În funcție de fluxul de clienți, am luat în calcul inclusiv prelungirea programului de lucru atât în timpul săptămânii, cât și sâmbăta și duminica”, a mai declarat Valeriu Ștefan.

Unele oficii poștale au înființat și ghișee separate unde pot fi achitate facturi doar cu cardul de energie.

Back To Top