Categorie: Actual

targ-oferte-eduTimp de o săptămână, Colegiul Naţional „Al. I. Cuza” din Ploieşti este gazda Târgului de oferte educaţionale. La deschidere au participat elevi şi cadre didactice din aproape toale liceele Ploieştiului.

Deschiderea Târgului a avut loc, într-o atmosferă modernă, la Sala de Sport „Octavian Bellu” a Colegiului Naţional „Al I. Cuza” din Ploieşti. La eveniment au fost prezenţi sute de elevi şi zeci de cadre didactice de la cele mai multe unităţi de învăţământ liceal din municipiu. „De la an la an, interesul pentru bursa de valori educaţionale este tot mai mare. Colegiile, liceele, grupurile şcolare şi şcolile de arte şi meserii din Ploieşti îşi prezintă oferta pentru anul 2012-2013 prin diverse modalităţi, de la panouri, până la proiecţii, flyere, pliante, informări publice şi mai ales discuţii cu elevii şi părinţii interesaţi. Sunt realizate chiar şi prezentări în costume de epocă, dar şi atracţii culinare sau artistice, în funcţie de profilul unităţii de învăţământ. Astăzi, avem 25 de standuri ale colegiilor ploieştene, dintre care două reprezentând licee private din municipiu”, ne-a precizat Mircea Baganagiu, profesor la Colegiul Naţional „Al. I. Cuza” din Ploieşti. De la deschidere nu au lipsit momentele artistice, la care au asistat reprezentanţi ai Primăriei Municipiului şi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean Prahova.

Târgul va dura până vineri, 1 iunie, timp în care elevii şi părinţii vor putea alege împreună liceul pe care îl vor urma adolescenţii, începând de anul viitor.

Back To Top