Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

anpc camine batrani
Categorie: Actual
  • Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor a demarat controale în căminele de îngrijire a persoanelor vârstnice.
  • 31 de astfel de unități au fost verificate, de la începutul lunii februarie, în Regiunea Sud Muntenia.

Verificarea căminelor de bătrâni face parte dintr-o campanie națională derulată de ANPC, demarată la începutul acestei luni. În Regiunea Sud Muntenia au fost verificate, deja, 31 de astfel de centre,potrivit datelor prezentate de Ion Iordăchescu, comisar șef al Comisariatului Regional.

“Ca parte a unei tematici naționale de control, în Regiunea Sud Muntenia se desfășoară acțiuni de verificare la căminele de îngrijire a persoanelor vârstnice, în colaborare cu personal din cadrul Consiliului de Monitorizare a Implementării Convenției ONU privind drepturile persoanelor cu dizabilități. Acțiunile de control se desfășoară sub coordonarea dlui vicepreședinte ANPC, Sebastian Hotca.

În perioada 03-24.02.2023, în cadrul Regiunii Sud Muntenia au fost verificate 31 de centre de îngrijire a persoanelor vârstnice, aplicându-se amenzi în valoare totală de 217.000 lei”, a transmis Ion Iordăchescu.

Acesta a anunțat că acțiunile înscrise în tematica națională privind căminele de bătrâni vor continua și în perioada următoare.

camine batrani1

camine batrani2

camine batrani3

camine batrani4

Citiți și: ANPC A ÎNCHIS TEMPORAR 38 DE MAGAZINE LIDL, DIN BUCUREȘTI, PRAHOVA ȘI ALTE 16 JUDEȚE

Foto: Ion Iordăchescu

Back To Top